Kramer: "Ik ben beter dan vorig jaar"

Michiel Kramer speelde donderdag in de beker tegen Top Oss eindelijk weer eens negentig minuten voor Feyenoord en scoorde een keer. De spits blijft geduldig wachten op zijn kansen.

Kramer moet dit seizoen in de Eredivisie tot nu toe genoegen nemen met een reserverol. "In een fase waarin je wat minder speelt, moet je het in deze wedstrijden laten zien. Dat is niet altijd even makkelijk", sprak hij tegenover FOX Sports.

Met het nodige geluk maakte Kramer tegen Oss zijn eerste doelpunt van deze jaargang. "Een ongelooflijk lelijke goal, maar hij telt wel. Toen die bal tegen mijn rug ging, had ik het inderdaad wel in de gaten", grapte de aanvaller. "Ik was bij twee goals betrokken, dus ik heb het niet slecht gedaan. Maar het kan altijd beter."

De 27-jarige speler denkt niet dat zijn gebrek aan speeltijd te maken heeft met zijn eigen niveau. "Ik investeer in mezelf en ik ontwikkel me, dus ik weet 100 procent zeker dat ik beter ben dan vorig jaar. Ik moet geduld hebben en wachten op mijn kansen. Die komen vast wel weer een keer."