Assassin's Creed 2-trilogie krijgt remaster

Ubisoft kondigt aan dat Assassin’s Creed The Ezio Collection op 17 november verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One. Fans en nieuwe spelers kunnen de avonturen van de legendarische Assassin Ezio opnieuw beleven wanneer de populairste delen van de serie op de huidige generatie consoles verschijnen.

Assassin’s Creed The Ezio Collection bevat de singleplayercampagnes en singleplayer-uitbreidingen van Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood en Assassin’s Creed Revelations met verbeterde graphics en in 1080p voor PlayStation 4 en Xbox One. Als aanvulling op de singleplayercontent bevat Assassin’s Creed The Ezio Collection ook de complete korte films Assassin’s Creed Lineage en Assassin’s Creed Embers. Deze korte films werpen een blik op de achtergrond van Ezio Auditore da Firenze, van begin tot eind.

Daarnaast kondigt Ubisoft de Assassin’s Creed The Ezio Collection Collector’s Case aan. Exclusief voor Uplay Shop brengt de Collector’s Case souvenirs uit de grafkelder van de Auditore-familie terug. Natuurlijk zit er de game in, maar ook een set van exclusieve lithografieën, de officiële soundtrack van de game met een selectie van 40 nummers en een exclusieve Black Edition buste van Ezio Auditore.