Verwachtingen hooggespannen bij Force India

Bij Force India zijn de verwachtingen hooggespannen voor het Grand Prix-weekend in Singapore. De renstal van Vijay Mallya presteert over het algemeen goed op stratencircuits in 2016, zo eindigde Sergio Perez zowel in Monaco als Baku op het podium. Mallya kijkt dan ook vol verwachting uit naar de race op het Marina Bay Street Circuit in Singapore.


"Over het algemeen hebben we altijd goed gepresteerd in Singapore. Sinds 2010 hebben we in iedere Grand Prix van Singapore tenminste één punt gehaald en een aantal keer waren we erg sterk. Dit jaar was Baku onze beste race en dat circuit is enigszins te vergelijken met Singapore, dus we hebben alle reden om optimistisch te zijn. Het warme weer in Singapore kan ook in ons voordeel zijn. Een stevige puntenfinish moet komend weekend het doel zijn en eigenlijk geldt dat ook voor alle resterende races", aldus de Indiër.

Force India is in een strijd gewikkelt met het team van Williams. Het Indiaas-team wil de vierde plek overnemen van het team van Frank Williams. Het moet dan drie punten goed maken in de resterende races.