Zit u nog steeds in de lift?

Amanda Carpenter zat 14 februari vast in een lift van Amtrak op de luchthaven van Baltimore Washington. Ze stuurde een noodkreet via Twitter en kreeg na 7 maanden antwoord: Zit u nog steeds in de lift?

"Guys. I'm trapped in an amtrak elevator at Bwi airport. Help? (Jongens, ik zit vast in een lift van Amtrak op de luchthaven van Baltimore-Washington International. Help?)" twitterde ze toen. En ook twitterde ze een foto van het keuringscertificaat van de betreffende lift, waarop te zien was dat deze 7 maanden daarvoor al verlopen was. 

Ze was dan ook vrij verbaasd dat ze op 7 september antwoord kreeg: "We are sorry to hear that. Are you still in the elevator? (We vinden het vervelend om dat te horen. Zit u nog steeds in de lift?" Ze heeft Amtrak maar laten weten dat ze er al uit was.

Amtrak heeft laten weten dat iemand de originele tweet van Amanda heeft geretweet waardoor ze dachten dat het om een nieuw bericht ging. En op Twitter is ook een anwoord van Amtrak te vinden van kort na de orginele Tweet. Amtrak heeft de fout toegegeven en heeft Amanda een gratis treinrit aangeboden, bij wijze van verontschuldiging.