FOK! Wat een weer: wolkenvelden

Na het prachtige weer van de afgelopen dagen is het vandaag even een wat minder dagje. De ochtend start bewolkt en met hier en daar wat lichte regen. In de loop van de dag breekt de bewolking wat open en laat de zon zich weer wat meer zien. De temperatuur blijft rond de 22 graden hangen en de zwak tot matige wind komt aanvankelijk uit het noordwesten, maar later op de dag waait het alle kanten uit. 

Zon op 07:08
Zon onder 20:02
Zonkracht

4 / 2

Nederland
 

Gouden avondzonnetje (Foto: Papabear)
Gouden avondzonnetje (Foto: Papabear)


Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1672 Franse militairen bliezen Kasteel Brakel op.
1940 De oprichting Nederlandsche SS vond plaats.
1945 President Harry Truman besliste op advies van Henry Stimson, de Amerikaanse minister van Oorlog, dat de oorlog met Japan en Duitsland voortaan bekend zou staan als de "Tweede Wereldoorlog".
1973 In de Chileense hoofdstad Santiago werd het presidentiële paleis gebombardeerd en pleegde president Salvador Allende (waarschijnlijk) zelfmoord. Een militaire junta onder leiding van generaal Pinochet nam de macht over, zeer waarschijnlijk met steun van de CIA.
2001 De terroristische aanvallen op de Twin Towers in New York, en het Pentagon bij Washington D.C. vonden plaats. Bijna 3000 mensen kwamen om het leven.
2008 Er ontstond een grote brand in de Kanaaltunnel. Het duurde 16 uur om de brand te blussen. Pas na zes maanden kon de tunnel weer helemaal open


Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.