FOK! Wat een lekker weer..

De afgelopen nacht was het helder met temperaturen van 10 tot 15 graden. Vandaag is het opnieuw vrij zonnig. Het wordt op veel plaatsen zomers warm met middagtemperaturen van 23 graden op de wadden tot 26 graden in het zuioosten. In het westen gaat de bewolking 's avonds toenemen maar veel regen zal daar niet uit vallen.

Zon op 07:05
Zon onder 20:07
Zonkracht

4 / 2

Nederland
 


Prachtig strandweer in Hargen aan Zee, verkoeling was nodig
Prachtig strandweer in Hargen aan Zee, verkoeling was nodig

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1846 Elias Howe krijgt een patent voor de naaimachine.
1913 Eerste autoweg van kust tot kust geopend in de Verenigde Staten.
1933 Opening van de Waaslandtunnel, de oudste voertuigentunnel onder de Schelde in Antwerpen, bijgewoond door koning Albert I en koningin Elisabeth.
1976 Een Brits vliegtuig en een Joegoslavisch vliegtuig botsen bij Zagreb, waardoor 176 mensen omkomen.
2003 Anna Lindh, de Zweedse minister van Buitenlandse zaken wordt neergestoken en overlijdt een dag later aan haar verwondingen.
2008 De Large Hadron Collider in het CERN bij Genève, de grootste deeltjesversneller ter wereld, wordt in gebruik genomen.

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.