FOK! Wat een weer.. Bewolkt

Goeiemorgen! Vandaag wordt het bewolkt maar in het oosten en zuidoosten kun je wellicht de zon nog door de sluierbewolking zien. In het noorden kan het  in de ochtend licht regenen, later in de middag en avond kan er ook elders regen vallen. In het zuidoosten krijg je pas 's avonds regen. De temperatuur wordt maximaal 20 graden aan zee tot 24  in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig. In het weekend houden we dit weer, komende week gaan we weer naar droog en zonnig weer.

Ondanks het weer wens ik je alvast een heel fijn weekend!

Zon op 06:49
Zon onder 20:30
Zonkracht

5 / 2

Nederland
 

Op deze plek werd John F. Kennedy dodelijk getroffen (Foto: Rewimo)
Op deze plek werd John F. Kennedy dodelijk getroffen (Foto: Rewimo)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1666 Grote brand van Londen waarbij een groot gedeelte van Londen afbrandt.
1938 In de Citroënfabriek in Frankrijk rolt de eerste 2cv van de band.
1944 Anne Frank en haar familie worden op de laatste transporttrein van Kamp Westerbork naar Auschwitz gezet. Drie dagen later komen ze aan.
1975 Nadat vijf dagen eerder de zenders uit de MV Norderney zijn verwijderd, wordt het beslag op het schip opgeheven. Eigenaar van het schip wordt de Veronica Omroep Organisatie welke in eerste instantie een zeezendermuseum wilde openen aan boord van het voormalige zendschip.
1990 Het Verdrag inzake de Rechten van het Kind, goedgekeurd op 20 november 1989, wordt van kracht.
1990 In Canada maakt het leger na 54 dagen een einde aan een barricadeactie van Mohawkindianen die protesteerden tegen de aanleg van een golfbaan in hun reservaat.
1998 De Swissair vlucht 111 van New York naar Genève stort neer nabij Peggy's Cove in Nova Scotia. Alle 229 inzittenden komen om.

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.