Travis Rudolph maakt moeder dolgelukkig

De meeste FOK!kers kennen het wel. Bij de lunch op school zit je weer alleen aan tafel te eten.

Bo Paske is ook zo. Hij is autistisch, zwaait soms wild met zijn armen en wordt vreemd aangekeken op school. Hij heeft weinig vrienden. Elke dag hoopt zijn moeder dat er iemand met Bo heeft geluncht maar als ze het vraagt is het antwoord meestal nee.

Tot deze week. Het American Footballteam van Florida State University kwam op bezoek bij de school van Bo. Tijdens de lunch kreeg zijn moeder een berichtje van een vriend die op de school werkt. "Travis Rudolph is aan het lunchen met je zoon", schreef die vriend. "Wie is dat?", stuurde moeder Leah terug. Antwoord: "een footballspeler van FSU".

"Ik heb geen idee wat deze man ertoe bewoog om te gaan lunchen met mijn zoon" schreef ze later die dag op Facebook."Maar ik ben er zo blij mee en ik zal het nooit vergeten. Het komt niet vaak voor dat ik me geen zorgen hoef te maken over of mijn lieve zoon iemand heeft om mee te lunchen. Vandaag zat hij niet alleen. Travis is voor mij op verschillende manieren een held. Dankjewel voor alles, je hebt deze moeder uitzinnig gelukkig gemaakt! En een FSU-fan voor het leven".