Sparta Rotterdam haalt Pogba

Het Kasteel schudde deze ochtend op zijn grondvesten, want het gerucht ging rond dat Sparta Rotterdam een grote naam binnen zou halen. En dat is gelukt! Niemand minder dan Pogba komt de Kasteelheren versterken.

Mathias Pogba is de broer van Paul Pogba, die onlangs naar Manchester United verkaste. Mathias is afkomstig van het Schotse Partick Thistle en is blij met zijn komst naar Rotterdam. "De overgang naar Sparta is een mooie stap in mijn carrière. De Eredivisie is een heel mooi podium voor voetbalspelers in Europa en staat nog altijd goed aangeschreven. Ik sluit vanaf morgen aan bij de selectie en kijk ernaar uit om te presteren met Sparta."

Trainer Alex Pastoor is lyrisch over de komst van de oudere broer van Paul Pogba. "Met de komst van Mathias Pogba vergroten we onze diversiteit in de aanval. Naast het feit dat hij groot en sterk is brengt hij ook meer mogelijkheden met zich mee qua speelwijze. Dat komt mede door zijn internationale ervaring, onder andere in de Schotse en Italiaanse competitie."

Met de komst van Pogba is de selectie van Sparta Rotterdam voor dit seizoen rond.