Inter en De Boer winnen weer niet

Internazionale heeft de tweede wedstrijd onder leiding van Frank de Boer ook niet gewonnen. Op eigen veld eindigde de wedstrijd tegen Palermo in 1-1.

De Milanezen kenden vorig weekend een zeer teleurstellend debuut onder de Nederlander en hadden dus wat goed te maken. Chievo Verona was met 2-0 te sterk geweest. Inter had in de eerste helft het overwicht en kreeg enkele kansen, maar de Sicilianen, die vorige week met 0-1 verloren van Sassuolo, hielden stand.

Drie minuten na rust kwam Palermo wat gelukkig op voorsprong. Een schot van Andrea Rispoli werd onderweg aangeraakt, waardoor Inter-doelman Samir Handanovič kansloos was. Mauro Icardi, die de hele wedstrijd ontzichtbaar was geweest, tekende twintig minuten voor tijd voor de gelijkmaker. De Argentijnse spits kopte een voorzet van Antonio Candreva van dichtbij raak.

Kort na de gelijkmaker kreeg Inter een uitstekende kans om op voorsprong te komen. Wederom een voorzet van Candreva belandde op het hoofd van de Italiaanse-Braziliaan Éder, maar hij kopte naast, waardoor de wedstrijd onbeslist eindigde.