Rashford weer de held van Manchester United

Manchester United heeft ternauwernood drie punten gepakt in de uitwedstrijd tegen Hull City. In blessuretijd maakte Marcus Rashford het winnende doelpunt (0-1).

In de eerste helft ontbrak het beide teams vaak aan een goede eindpass, al kreeg zowel Hull als Manchester United wel een aantal mogelijkheden. Na negen minuten kopte Zlatan Ibrahimovic een voorzet van Anthony Martial net over. Aan de andere kant wist Luke Shaw net te voorkomen dat Robert Snodgrass de thuisploeg op voorsprong zette.

De grootste kans was echter voor Manchester United. Wayne Rooney dacht af te ronden na een prima pass van Juan Mata, maar Curtis Davies stond op de lijn om redding te brengen. Mata en Ibrahimovic kwamen vervolgens ook in scoringspositie, maar ze scoorden niet.

Een kwartiertje na de pauze greep Mourinho in met het inbrengen van Henrikh Mkhitaryan voor Martial. Ibrahimovic was dicht bij een doelpunt met een volley. De bal verdween via een Hull-speler net naast het doel. Nadat ook Marcus Rashford mocht invallen was ook Rooney kansrijk met een volley.

In de slotfase leek Paul Pogba even de schlemiel te worden, want een schot van Tom Huddlestone dat hij van richting veranderde verdween bijna in het doel van United. Ver in blessuretijd werd het toch nog 0-1. Rooney bediende Rashford, die zich opnieuw tot de held van The Mancunians kroonde.

Marcus Rashford bezorgt Man. United drie punten in blessuretijd. (PRO SHOTS/Action Images)