Juf (24) heeft ruige seks met meisje (15)

We hebben er even een paar weekjes op moeten wachten, maar we hebben eindelijk weer een 'geile juf doet scholier'-bericht. Vandaag gaan we naar het Russische Almetyevsk, alwaar ene Rumia Khusainova snoei- en snoeiharde lesbische seks heeft gehad met een vijftienjarig meisje. De 24-jarige lerares ging hierbij zo ruig tekeer, dat haar vriendinnetje bloedend en wel in het ziekenhuis belandde.

De geile docente is inmiddels in de kraag gevat. Haar wordt verweten een seksrelatie te hebben met een minderjarig meisje dat tevens suïcidaal is. Khusainova heeft de aanklacht inmiddels bekend.

De geile juf heeft de politie verteld dat ze deze zomer een relatie kreeg met het lesbische meisje. In deze zinderend hete zomer van 2016 werd naar hartenlust geschaard. Op 21 augustus ging het echter mis.

Zondag kwam het meisje, Gulnara, op bezoek in het nieuwe huis van de likkende lerares. Na een bijzonder wild en intiem onderonsje begon de scholiere ineens hevig te bloeden. Pas na twee lange uren leek het Khusainova zinvol om toch maar eens de ambulance te bellen.

Gulnara werd zo snel mogelijk overgebracht naar het ziekenhuis. De populaire docente is hierop in de boeien geslagen. Volgens haar nam het tienermeisje zelf het initiatief, omdat ze nog nooit een vriendje had gehad en toch weleens wilde weten wat er in de wereld zoal te koop is. Juflief kan voor maximaal vijf jaar achter tralies belanden.