Van Leeuwen: "Verbaast me dat Ziyech nog niet weg is"

Hakim Ziyech is nog altijd speler van FC Twente, maar de club gaat er nog steeds vanuit dat de smaakmaker deze zomer vertrekt.

Het is al tijden onrustig rond Ziyech. De middenvelder wil vertrekken bij FC Twente en wordt aan verschillende clubs gelinkt, maar de middenvelder staat nog altijd onder contract in Enschede. Ted van Leeuwen verwacht dat de speler deze week een transfer maakt.

Van Leeuwen ziet echter nog geen club concreet doorpakken. "Op dit moment heb ik daar geen concrete aanwijzingen voor. Het is meer mijn gevoel dan een feit", vertelde Van Leeuwen tegenover TC Tubantia.

"Het verbaast mij dat hij nog steeds niet is verkocht. Het feit is dat dit de raarste transferwindow is van de laatste tien jaar. In het hoogste en laagste segment gebeurt er van alles, maar daar tussen ligt de handel vrijwel stil."

Toch verwacht Van Leeuwen dat er tijdens de laatste week van de transferperiode verschillende clubs zullen aankloppen. "We kunnen de komende dagen zeker wat koopjesjagers verwachten. Maar wij hebben alleen een bepaald bedrag in ons hoofd waar we niet van afwijken."

Van Leeuwen: "Verbaast me dat Ziyech nog niet weg is" (Pro Shots / Marcel Bonte)
Van Leeuwen: "Verbaast me dat Ziyech nog niet weg is" (Pro Shots / Marcel Bonte)