Weemoedt vanaf 22 september te zien

De nieuwe Nederlandse dramaserie Weemoedt is vanaf 22 september te zien bij Videoland. Dat heeft de streamingdienst maandag bekendgemaakt.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van Thijs Römer, die een van de hoofdrollen voor zijn rekening neemt. Römer tekent daarnaast samen met Jon Karthaus voor de regie.

De andere hoofdrolspelers zijn Laura de Boer, Eva Duijvestein, Isis Cabolet, Werner Kolf en Frédérique Spigt. Daarnaast hebben diverse bekende acteurs een gastrol, zoals Achmed Akkabi, Sanne Langelaar, Frederik Brom, Loes Haverkort en Hajo Bruins, Nils Verkooijen, Liliana de Vries en Kimberley Klaver.

Slangenkuil

Het verhaal draait om Job Weemoedt, talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam, die zich moeiteloos manoeuvreert door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt hun schandalen uit de pers, tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort.

Weemoedt is de eerste serie die door de nieuwe drama-unit van RTL Productions voor Videoland wordt geproduceerd.

Weemoedt vanaf 22 september te zien
Weemoedt vanaf 22 september te zien (Foto: BuzzE)