Inferno vanaf 13 oktober in de bioscoop

The Da Vinci Code en Angels & Demons waren nog maar het begin. Op 13 oktober a.s. verschijnt Inferno, naar het spannende boek van Dan Brown, in de Nederlandse bioscopen. De sterrencast van Inferno wordt aangevoerd door Tom Hanks en Felicity Jones. Daarnaast zijn ook Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster en Sidse Babett Knudsen te zien.

Inferno is de nieuwe spannende thriller van regisseur Ron Howard (The Da Vinci Code), gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks.

In Inferno wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.

Met o.a. Tom Hanks, Felicity Jones, Irrfan Khan, Omar Sy, Ben Foster en Sidse Babett Knudsen. 

Geregisseerd door Ron Howard (The Da Vinci CodeAngels & Demons). Geschreven door David Koepp. Gebaseerd op het boek van Dan Brown.

Bekijk hieronder de trailer.