'Tom heeft Suri al drie jaar niet gezien'

Tom Cruise heeft naar verluidt al jaren geen contact meer met zijn jongste kind, dochter Suri. Ingewijden vertellen Us Weekly dat de tienjarige Suri al drie jaar niets heeft gehoord van haar 54-jarige vader.

"Tom heeft haar niet eens gebeld", weet een bron. "Hij heeft totaal geen band met Suri", zegt een andere. De acteur kreeg Suri met Katie Holmes, met wie hij tot 2012 was getrouwd. In datzelfde jaar zijn Tom en Suri voor het laatst samen gespot, weet Us Weekly. Vader en dochter bezochten in augustus 2012 een attractiepark.

De details van de scheiding van Tom en Katie zijn nooit bekendgemaakt, maar volgens geruchten wilde Katie niet dat haar dochter op zou groeien volgens Scientology-regels. Tom is al jaren fervent aanhanger van de beweging.

Katie en Suri, die na de scheiding naar New York verhuisden, zijn volgens een ingewijde geëxcommuniceerd. Tom zou nog wel contact hebben met zijn twee andere kinderen, Connor (21) en Isabella (23) die hij met Nicole Kidman adopteerde. Beiden zijn lid van Scientology.

'Tom heeft Suri al drie jaar niet gezien'
'Tom heeft Suri al drie jaar niet gezien' (Foto: BuzzE)