FOK! Wat een weer: vrij zonnig

Mogge! Na de fraaie dag van gisteren doen we er vandaag nog zo'n dag bij. Eerst komt er nog plaatselijk mist voor, maar voor de rest van de dag is het zonnig en warm.

Later op de dag kunnen er in het zuiden wel een paar wolkenvelden voorkomen. De kans op een bui blijft klein, doch niet geheel uitgesloten. Elders blijft het zonnig. De maxima ligggen tussen de 23 en 27 graden. Er staat maar een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.

Vrijdag begint ook nog met veel zon, maar later op de dag neemt de bewolking toe en zou er lokaal een bui kunnen ontstaan. Dit is de aanzet tot een koeler en wisselvallig weekend. Toch herstelt de atmosfeer zich daarna weer. Vanaf maandag komt de zon weer terug en wordt het opnieuw warmer.

Fijne dag!

Zon op 06:26
Zon onder 21:00
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Lekker koeeeee ... l in de Maas in Roermond (Foto: qltel)
De koeien zochten verkoeling in de Maas bij Roermond (Foto: qltel)

Eend in Roermond (Foto: qltel)
Eend in Roermond (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1811 Bij keizerlijk dicreet beveelt de Franse keizer Napoleon een ieder die in Nederland nog geen geslachtsnaam heeft, binnen een jaar een geslachtsnaam aan te nemen.
1947 Op een marinescheepswerf in Cadiz ontploft een munitieloods. 147 personen komen om het leven. Talloze huizen en gebouwen worden verwoest.
1983 Orkaan Alicia veroorzaakt veel schade en 22 doden in Texas.
2007 Laatste uitzending van Tien.
2007 De televisieszender RTL 8 wordt gelanceerd.
2011 Op de eerste dag van de 26e editie van het Belgische muziekfestival Pukkelpop vallen door kortstondig noodweer 5 doden.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.