FOK! Wat een weer: rustige zomerdag

Het belooft vandaag een rustig dagje te worden, met vooral in het zuiden redelijk wat zon. Het noorden heeft wat langer last van wat wolkenvelden. De temperaturen lopen uiteen van 20 graden in het noorden van het land tot 24 graden in het zuiden. Er staat een zwak tot matige noordoostenwind 

Zon op 06:26
Zon onder 21:00
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Deze prachtige zonsondergang werd vastgelegd door Papabear. 

Prachtige zonsondergang in Alkmaar (Foto: Papabear)
Prachtige zonsondergang in Alkmaar (Foto: Papabear)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1858 De eerste trans-Atlantische telegraafkabel werd in gebruik genomen, waarbij koningin Victoria een felicitatietelegram verstuurde aan president James Buchanan.
1954 In een kloof bij Farahzad, Iran kwamen minstens 2000 Islamitische pelgrims om na heftige regenval en de vloedgolf die daardoor ontstond.
1962 De Britse popgroep The Beatles verving drummer Pete Best door Ringo Starr.
1978 Drie Amerikanen bereikten met hun ballon 'Double Eagle II' het Ierse luchtruim, waarmee de eerste trans-Atlantische ballonvlucht was geslaagd; de drie besloten om door te gaan naar Frankrijk, waar ze een dag later landden.
1982 Autonomieverklaring van Navarra in Spanje.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.