2K hangt vaak de Mafia uit

2K en Hangar 13 onthullen vandaag 'Vito – The Throwback'-trailer en een 'City Districts'-trailer voor Mafia III. Deze trailer is het vierde deel in de reeks van zes delen over de hoofdpersonen in de aankomende game.

Deze trailer zet niemand minder dan Vito Scaletta in de picture. Vito, de hoofdrolspeler van Mafia II, is verbannen naar New Bordeaux door de 'Empire Bay Commission' na de gebeurtenissen die ons naar het derde deel van de Mafia-serie hebben gebracht. Het vierde deel is hieronder te zien, voor het gemak hebben we de eerdere delen met onder aandere Cassandra eronder gezet. Zij is een van Lincoln Clay’s drie luitenanten die samen de krachten bundelen om het tegen de Italiaanse Maffia opnemen.

In 'The World of New Bordeaux – City Districts', krijg je een spoedcursus over de verschillende wijken van New Bordeaux. Neem een kijkje in het geheime ondergrondse netwerk beheerd door de Italiaanse maffiabaas Sal Marcano. Check de perfect onderhouden grasvelden van Frisco Fields tot Lincoln Clay's thuis in het zanderig Delray Hollow en kom erachter welke criminele activiteiten onder de oppervlakte liggen van de stad New Bordeaux.

Mafia III komt 7 oktober uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Vito-trailer

City Districts

Burke

Cassandra

Lincoln