Dochter Robin Williams herdenkt in stilte

Zelda Williams wil de dood van haar vader alleen in privésfeer herdenken. De 27-jarige dochter van komiek Robin Williams neemt een pauze van sociale media in aanloop naar zijn tweede sterfdag aankomende donderdag.

In haar laatste post legt ze uit dat de aandacht van fans soms wat overweldigend is. "Ik neem een pauze zodat mensen hier mijn vader kunnen herdenken zoals zij dat willen, zonder dat ik en mijn familie het gevoel krijgen gebombardeerd te worden en de druk voelen eraan mee te doen of zelf een publiek statement te maken."

De actrice spreekt in haar post waardering uit voor de steun die haar familie krijgt. "Ik zal altijd dankbaar zijn voor de liefde die pa kreeg en nog altijd krijgt, maar om voor de hand liggende redenen is het soms moeilijk om de nabestaande te zijn bij wie die uitingen terecht komen, en degene te zijn van wie verwacht wordt dat ze er een perfecte reactie op heeft."

Zelda hoopt toch dat haar vader donderdag herinnerd zal worden. "Mijn punt is dat je pa moet blijven herdenken zoals je maar wilt, maar ik kies ervoor dat in stilte te doen."

Dochter Robin Williams herdenkt in stilte
Dochter Robin Williams herdenkt in stilte (Foto: BuzzE)