Tottenham vernedert Internazionale; assist en goal Janssen

Tottenham Hotspur heeft vrijdagavond uitgehaald tegen Internazionale. In het kader van de International Champions Cup verpletterden de Britten de Italianen met 6-1.

In het eerste gedeelte van de confrontatie golfde het spel heen en weer. De Milanese ploeg probeerde via de flanken aan te vallen, maar de backs van Tottenham boden uitstekend weerstand.

Het waren de Engelsen die via een strafschop, benut door Harry Kane, in de vierde minuut al op voorsprong wisten te komen. Via Ivan Perisic kwamen de Italianen nog wel weer terug in de wedstrijd. De Kroaat rondde een prima aanval af namens Inter.

Janssen-moment

Vijf minuten voor het rustsignaal zorgde Erik Lamela ervoor dat de Spurs gingen rusten met een 2-1 voorsprong. Enkele minuten nadat de wedstrijd was hervat deed ook Dele Alli een duit in de zak: 3-1. Een prima combinatie tussen Vincent Janssen en Kane werd even later door de laatstgenoemde gepromoveerd tot treffer: 4-1.

In de slotfase trof ook Janssen doel door een overtalsituatie uit te buiten en het leder achter doelman Samir Handanovic te schieten: 5-1. De laatste treffer werd gemaakt door Shayon Harrison op aangeven van Lamela.