FOK! Wat een weer: wisselend bewolkt

Vandaag is het wisselend bewolkt en trekken er buien over het land. De meesten vallen in de middag in het oosten van het land, vanuit het westen begint het dan op te klaren en komt de zon steeds vaker door. Het wordt circa 21 graden bij een zwak tot matige zuidwestenwind. 

Zon op 06:08
Zon onder 21:22
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

 Kiwias en Naomi waren bij het Prinsenbos in Naaldwijk (Foto: Kiwias en Naomi)
Kiwias en Naomi waren bij het Prinsenbos in Naaldwijk (Foto: Kiwias en Naomi)Kiwias en Naomi waren bij het Prinsenbos in Naaldwijk (Foto: Kiwias en Naomi)
Kiwias en Naomi waren bij het Prinsenbos in Naaldwijk (Foto: Kiwias en Naomi)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1305 William Wallace, een Schotse opstandeling die tegen de Engelse overheersing vocht, werd gearresteerd en later ter dood veroordeeld.
1915 Duitse troepen namen Warschau in.
1928  De eerste marathon van Amsterdam werd verlopen als onderdeel van de Olympische Spelen van Amsterdam.
1940  's Nachts werd in de Nederlandse plaats Zandvoort de synagoge aan de Mezgerstraat door onbekenden opgeblazen.
1967 Het Pink Floyd album The Piper at the Gates of Dawn kwam uit in het Verenigd Koninkrijk.
2011 Voor de eerste maal in de geschiedenis verlaagde de kredietbeoordelaar Standard & Poor's de rating van de Verenigde Staten van de hoogste waarde AAA naar AA+, als gevolg van het groeiende Amerikaanse begrotingstekort.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.