Voorspel de Olympische Spelen op FOK!

De Olympische Spelen zijn woensdag begonnen met het vrouwenvoetbal, maar zaterdag barst het pas echt los. Zoals altijd zijn er op het hele internet diverse wedstrijdjes om te tonen wie de grootste kenners zijn en daar doen we op FOK! natuurlijk gewoon aan mee.

Op het speciale Olympische Spelen-subforum hebben we twee grote voorspellingswedstrijden. Ten eerste is er de 'Nostradamus', waarbij je 125 vragen in moet vullen - het hoeft niet allemaal in één keer, het mag per dag - en degene met de meeste goede antwoorden wint.

Dan is er nog het 'Godenteamspel', waarbij je sporters kiest die een zo groot mogelijke kans op goud hebben. Deze geef je vervolgens punten - van dertig tot één - en als jouw sporter goud wint krijg je het bijbehorende puntenaantal.

De regels voor de Nostradamus zijn in dit topic te vinden en daar kun je je antwoorden ook posten. Het Godenteamspel en de gedetailleerde regels kun je in dit topic vinden. Voor de winnaars liggen fantastische prijzen klaar, zoals een schitterend plaatje van een gouden medaille, een prachtig gifje van een heleboel geld of een mooie afbeelding van een grote trofee. Veel plezier en let the Games begin

Epke Zonderland is er klaar voor, jij ook? (PROSHOTS/Henk Jan Dijks)
Epke Zonderland is er klaar voor, jij ook? (PROSHOTS/Henk Jan Dijks)