FOK! Wat een weer: kutweer: warm en vochtig

Vandaag is het kutweer: warm en vochtig. Het is de hele dag voornamelijk bewolkt en vanuit het zuiden uit gaat het harder regenen. In de loop van de dag vormen er zich meer buien, en pas tegen de avond kan het vanuit het westen iets opklaren. De wind komt uit zuidwesten en is matig boven land, aan zee iets krachtiger. Het wordt vandaag maximaal 20 graden. 

Zon op 06:04
Zon onder 21:27
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Beer (gemaakt in het Alternativer Wolf) und Bärenpark Schwarzwald) (Foto: Rewimo)
Beer (gemaakt in het Alternativer Wolf und Bärenpark Schwarzwald) (Foto: Rewimo)

.Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1492 Columbus vertrekt met drie schepen om Indië te vinden langs de westelijke route.
1858 Eerste kabeltelegrammen tussen Amerika en Europa.
1914 Duitsland verklaart de oorlog aan Frankrijk en vraagt het neutrale België om doorgang (Von Schlieffenplan). België weigert.
1958 De Amerikaanse kernonderzeeër USS Nautilus vaart als eerste onder het Noordpoolijs door.
2015 In Alphen aan den Rijn vallen twee bouwkranen met brugdeel om op 4 huizen, een café en 2 winkels, een hond komt daarbij om het leven en er is een lichtgewonde.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.