FOK! Wat een weer..Licht wisselvallig

Goeiemorgen! Het weerbeeld was dit weekend vrij wisselend. Op sommige plaatsen en dan natuurlijk in het westen bleef het grotendeels droog, terwijl er in het binnenland weer diverse regen- en onweersbuien vielen. Vandaag is dat eigenlijk precies net zo.

Een trog passeert van west naar oost, maar heeft in de kustprovincies (Ik weet het, ik vind het ook niet leuk) weinig activiteit. Pas dieper in het binnenland neemt de kans op een bui toe en ook nu is er zeker in het oosten weer kans op een donderslag. Eigenlijk een herhaling van zetten. Net als gisteren wordt het in de loop van de dag weer droog en breekt de zon er weer door. Zeker langs de kust is het dan weer prima toeven. In de avond neemt de bewolking toe en tegen middernacht is er dan kans op wat regen.

De temperaturen liggen hierbij tussen de 20 en 22 graden.  De wind draait van zuid naar west en neemt iets in kracht toe.

Morgen is het overwegend bewolkt met af en toe regen. Het lijkt niet echt een mooie dag te gaan worden. Pas aan het einde van de dag kan de zon er nog even doorbreken. De temperatuur blijft hetzelfde.

Zon op 06:01
Zon onder 21:30
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 


Zonsondergang bij Stephan (Foto: Stephan5)
Zonsondergang bij mij thuis in Haarlem.

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1674 Een tornado teistert de stad Utrecht. Het schip van de Domkerk stort in, waardoor de toren los komt te staan van het koor. Ook de Pieterskerk heeft grote schade. 
1855 Eerste beklimming van de Monte Rosa, de op één na hoogste top van de Alpen.
1944 Anne Frank schrijft voor het laatst in haar dagboek.
2006 Fidel Castro draagt tijdelijk zijn macht over Cuba over aan zijn broer Raul.
2009 De Deen Anders Fogh Rasmussen begint zijn termijn als twaalfde secretaris-generaal van de NAVO.

 

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.