FOK! Wat een weer: bewolking en daarna zon

Vandaag is het half- tot zwaarbewolkt en kunnen er in het hele land regenbuien voorkomen. In het zuidoosten gaan deze mogelijk gepaard met wat onweer. In midddag wordt het droger en breekt de zon door. De temperaturen lopen uiteen van 19 graden aan zee tot 22 graden in het zuidoosten van het land. De wind is matig en komt uit het noordwesten. 

Zon op 06:01
Zon onder 21:30
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 


Treinrit met een stoomtrein over de Schwarzwaldbahn in het Zwarte Woud
Treinrit met een stoomtrein over de Schwarzwaldbahn in het Zwarte Woud

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1959 Oprichting van de terroristische organisatie 'Euskadi Ta Askatasuna', beter bekend als ETA of Baskische Afscheidingsbeweging
1962 Om 23:59 stopte zeezender Radio Mercur met haar officiële programma's, omdat de Scandinavische landen de volgende dag de antizeezenderwet in werking laten treden.
1968 De eerste aflevering van de komische serie Dad's Army (Daar komen de schutters) werd uitgezonden op de BBC.
1971 De Apollo 15, met aan boord David Scott en James Irwin, landde op de maan.
2003 In het Avonturenpark Hellendoorn vond het laatste optreden plaats van Bassie en Adriaan. Enkele dagen daarvoor werd bekendgemaakt dat bij "acrobaat" Aad van Toor de ziekte kanker was geconstateerd. Hierdoor moest de geplande afscheidstournee worden onderbroken. Pas later werd duidelijk dat dit het allerlaatste optreden was.

Radio Mercur
 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.