Gordon pakt uit voor laatste plaat

Gordon wil met zijn laatste album nog een keer knallen. De zanger pakt het groots aan en vloog naar het Italiaanse Venetië om foto's te laten maken voor bij zijn laatste nummers.

"De laatste shoot voor mijn laatste album dat in september verschijnt", vertelde Gordon vanuit Italië aan RTL Boulevard. Even leek zijn plan in het water te vallen. "Vanochtend hadden we hier een verschrikkelijke hoosbui en dacht ik: o nee, de hele shoot loopt in de soep. Maar niets is minder waar, het is hier prachtig weer geworden."

Gordon ziet overeenkomsten tussen het weer in Venetië en zijn zangcarrière. "De zon heeft altijd geschenen met prachtige successen."

De zanger maakte eind vorig jaar bekend dat hij het na een kwart eeuw welletjes vindt wat muziek maken betreft. Hij stopt met zingen, maar niet voordat in september nog één album verschijnt. Gordon staat bovendien in november nog twee keer in het Concertgebouw in Amsterdam met zijn jubileum- en tevens afscheidsconcerten 'Gordon 25 jaar, compleet volmaakt het einde'.

Gordon pakt uit voor laatste plaat
Gordon pakt uit voor laatste plaat (Foto: BuzzE)