Mary J. Blige: goddelijk plan voor alles

"Er is overal een goddelijk plan en een reden voor", zegt Mary J. Blige in reactie op haar scheiding. "Soms gaan de dingen niet zoals je hoopt", verklaart de zangeres via haar woordvoerder aan Amerikaanse media.

Dinsdag vroeg Mary na twaalf jaar huwelijk een scheiding aan van haar man en manager Kendu Isaacs. Ze benadrukt dat het album waar ze aan werkt niet in gevaar is. "Mary blijft schrijven en werken aan haar album dat later dit jaar uitkomt, samen met haar wereldtournee." Verder bedankt de 45-jarige zangeres haar fans voor hun steun.

Mary trouwde in 2003 met Martin 'Kendu' Isaacs. Ze vroeg de scheiding aan vanwege 'onoverbrugbare verschillen'. Ze heeft de rechter gevraagd Martin geen partneralimentatie toe te kennen.

In 2014 prees Mary haar man nog, die ze omschreef als iemand die altijd voor haar klaarstond. Maar omdat Kendu ook haar manager is, trok dat een wissel op de relatie: "Er is geen moment van verwijdering, je bent altijd bij elkaar. Als je even geen zin hebt in je manager is dat lastig want hij is ook je echtgenoot", aldus Mary.

Mary J. Blige: goddelijk plan voor alles
Mary J. Blige: goddelijk plan voor alles (Foto: BuzzE)