Zidane: "Ik weet niet of Pogba komt"

Wordt het nu Manchester United, of wordt het toch Real Madrid voor Paul Pogba. Of blijft de gewilde en peperdure middenvelder bij Juventus deze zomer?

Het zijn vragen die de voetbalwereld momenteel in z'n greep houden. Zinedine Zidane, trainer van Real Madrid, heeft nog alle hoop op de komst van de beresterke Franse middenvelder. Iedere dag lijkt een transfer naar zijn voormalige club Manchester United een stapje dichter bij te komen, maar Real is de grote kaper op de kust.

"Ik weet niet of Pogba komt, of niet. We werken hier aan en tot de 31e kan er van alles gebeuren", vertelde Zidane tijdens een persconferentie. "Het klopt dat ik altijd dingen zeg, maar momenteel is het niet de tijd om over Pogba te praten. Iedere club wil hem hebben, want hij is een geweldige speler."

Vervolgens ging Zidane door over zijn eigen equipe. Onlangs maakte middenvelder James Rodriguez bekend dat hij bij de Koninklijke blijft knokken voor zijn minuten, ondanks dat hij een transfer had kunnen maken. "Hij is een speler van deze club. Het klopt inderdaad dat hij bij Real Madrid blijft", benadrukte Zidane nog maar eens.

Voor de Madrilenen is de strijd om de Europese Supercup tegen Europa League-winnaar Sevilla de eerste grote uitdaging van het seizoen. "We hebben een sterke ploeg met spelers die elkaar kunnen vervangen. We hebben een belangrijke wedstrijd voor de boeg en hebben de spelers om goed te spelen in die wedstrijd."