FOK! Wat een weer: regen uit het westen

Vandaag staan er regen en buien op stapel.  De eerste regen valt aan het eind van de ochtend in het westen, daarna breidt het regengebied zich langzaam uit over de rest van het land. Toch is het nog steeds warm te noemen met 19 graden aan de kustlijn tot 23 graden in het oosten van het land. De wind is matig tot zwak, aan de kust iets krachtiger, en komt uit het zuidwesten van het land. 

Zon op 05:55
Zon onder 21:37
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Uitzicht in het Zwarte Woud (Foto: qltel)
Uitzicht in het Zwarte Woud (Foto: qltel) 

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1890 Vincent van Gogh schoot zichzelf in de borst met een pistool. Aan zijn verwondingen overleed hij twee dagen later, op 29 juli 1890.
 1940 Bugs Bunny maakt zijn entree in de cartoon A Wild Hare
1956 Op de Amerikaanse luchtmachtbasis Lakenheath in het Britse Suffolk aan de Noordzee ontplofte de brandstoftank van een B-47 bommenwerper naast een opslagplaats met kernwapens
1980 Een Palestijn gooide in Antwerpen twee handgranaten naar een groep joodse scholieren.
1990 De laatste Deux Chevaux rolde van de lopende band in de Citroën-fabriek in Portugal.


Merrie Melodies - A Wild Hare (1940) door Cartoonzof2006

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.