FOK! Wat een weer: kans op onweer

De zaterdag begint met veel bewolking die al snel op veel plaatsen wordt doorbroken door de zon. Met name in het (zuid)oosten van het land maakt men kans op een regenbui, eventueel gepaard gaand met onweer. De temperaturen liggen tussen de 21 graden op de Wadden tot 27 graden in het oosten. De wind is matig tot zwak en komt uit het noorden.

Zon op 05:49
Zon onder 21:42
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Opkomst van de maan boven het Prinsenbos in Naaldwijk (Foto: Kiwias en Naomi)
Opkomst van de maan boven het Prinsenbos in Naaldwijk (Foto: Kiwias en Naomi)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1886 De eerste auto's van Gottlieb Daimler kwamen op de markt.
1903 Henry Ford verkocht zijn eerste auto, een tweecilinder Model A die is gemaakt in Detroit.
1967 In Detroit (Michigan, VS) braken rassenrellen uit in de overwegend Afro-Amerikaanse en verarmde binnenstad. 43 mensen stierven en 1400 huizen verbrandden.
1982 Op de set van de film The Twilight Zone sloeg een geprepareerde helikopter te pletter, waardoor acteur Vic Morrow en twee jeugdige acteurs de dood vonden.
1987 De drie nog levende leden van de Beatles daagden platenmaatschappij EMI-Capitol voor de rechter wegens fraude met cd-royalty's.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen. 

Submitter:  Bron: FOK.nl