'Dronken Lamar Odom uit vliegtuig gezet'

Lamar Odom is maandagavond uit een vliegtuig gezet omdat hij dronken was en overgaf. Dat schrijft TMZ dinsdag. Odom, de ex van Khloé Kardashian, zou zich kort voor de vlucht tegoed hebben gedaan bier en whisky.

TMZ heeft vernomen dat de voormalig profbasketballer straalbezopen was tegen de tijd dat hij moest boarden. Twee medepassagiers vertellen aan de entertainmentsite dat Odom begon te spugen toen het vliegtuig net wilde vertrekken. Eerst in het gangpad, vervolgens in het toilet - met de deur open - en daarna zou hij met het braaksel nog op zijn kleren weer naar buiten zijn gekomen.

Het personeel vond het toen welletjes en begeleidde de boomlange Amerikaan het vliegtuig uit. Ook zijn handbagage werd verwijderd. Een speciaal schoonmaakteam moest eraan te pas komen om de boel weer op orde te krijgen.

Scheiding
Tien minuten later zou Odom weer zijn teruggekeerd, nog altijd gehuld in de vieze kleding. Hij nam plaats op zijn stoel en ging even later weer naar het toilet. Hij moest zich daarbij vasthouden aan de hoofden van medepassagiers om zichzelf in balans te houden. Daarna werd de ex-topsporter wederom uit het vliegtuig gehaald.

Odom is net uit zijn huis gezet door Kardashian. Zij huurde de woning voor hem na zijn verblijf in het ziekenhuis, waar hij was beland nadat hij in een bordeel was ingestort na een overdosis drugs en alcohol. Odom en Kardashian lagen op dat moment in scheiding, maar stopten de procedure. Intussen heeft Kardashian de scheiding opnieuw aangevraagd.

'Dronken Lamar Odom uit vliegtuig gezet'
'Dronken Lamar Odom uit vliegtuig gezet' (Foto: BuzzE)