Sharon durft Ozzy nog niet te vertrouwen

Sharon Osbourne kan haar overspelige echtgenoot Ozzy nog niet vertrouwen. "Kan ik hem ooit weer vertrouwen? Ik weet het niet", zegt ze zondag in The Sun.

Sharon vertelt dat ze nu vraagtekens plaatst bij alles dat Ozzy doet. "Zijn leugens en gekonkel doen nog steeds pijn."

De 67-jarige rocker, die momenteel op tournee is met zijn band Black Sabbath, bedroog de 63-jarige Sharon met zijn twintig jaar jongere haarstyliste. In mei kwam Ozzy's bedrog aan het licht, waarna Sharon haar man uit de echtelijke woning zette.

Wens
Het koppel is inmiddels in therapie. "Ik ga geregeld naar een therapeut en als mijn man hier is gaan we samen. Hij is ook in zijn eentje bezig met een therapie, dus we praten met verschillende mensen. Ondertussen ervaar ik hoe het is om op mezelf te wonen."

Sharon zegt dat ze het 'heel moeilijk' heeft. "We zijn 34 jaar getrouwd, wonen 36 jaar samen en ik ken hem al 40 jaar. Natuurlijk mis ik hem." Desondanks doet ze nu dingen die ze naar eigen zeggen niet doet als Ozzy thuis zou zijn. "Soms ging ik niet op stap omdat Ozzy aan het werk was of omdat hij niet wilde gaan. Maar nu doe ik waar ik zin in heb."

In het ideale geval komt Ozzy binnenkort weer thuis, zegt Sharon. "Ik zie het liefst dat hij zijn problemen onder ogen komt en aanpakt. Dat hij eerlijk en open is en dat hij met respect voor het gezin terugkomt. Dat is mijn diepste wens."

Sharon durft Ozzy nog niet te vertrouwen
Sharon durft Ozzy nog niet te vertrouwen (Foto: BuzzE)