Baby Spice: de fans verdienen iets bijzonders

Emma 'Baby Spice' Bunton vindt dat de Spice Girls 'iets' moeten doen om het twintigjarig jubileum van hun debuutsingle Wannabe te vieren. "De fans verdienen iets als bedankje voor hun loyaliteit", zegt de 40-jarige zangeres zondag tegen The Mirror.

"We hebben nog niets vastgelegd, maar ik zou het geweldig vinden. Een paar andere meiden ook." Emma, Mel B en Geri Halliwell proberen de meidengroep volgens hardnekkige geruchten al langer weer bij elkaar te krijgen. Mel C en Victoria Beckham zouden minder staan te springen. Emma, Mel B en Geri zouden nu van plan zijn met z'n drieën op te gaan treden onder de noemer Spice Girls - GEM.

Volgens Emma is het heerlijk om op te treden met de Spice Girls. "Als Baby Spice op het podium met mijn beste vriendinnen naast me? Niets voelt beter." De laatste keer dat alle vijf de meiden optraden was in 2012 tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Volgens Emma was dat een hoogtepunt. "We mochten ons land vertegenwoordigen. Dat is het beste wat we ooit hebben mogen doen."

Baby Spice: de fans verdienen iets bijzonders
Baby Spice: de fans verdienen iets bijzonders (Foto: BuzzE)