FOK! Wat een weer: zonnig en warm

Het is vandaag zomers warm met 27 graden. Er is wel hoge sluierbewolking aanwezig, maar dat is niet voldoende om de zon tegen te houden. In de avond is er in het noordoosten kans op een onweersbui, mogelijik met hagel en windvlagen. Het westen maakt meer kans op buiige regen. De wind komt uit het zuid tot zuidwesten en is zwak tot matig van kracht. Later op de avond draait de wind naar het westen.

Zon op 05:32
Zon onder 21:57
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Vrijdag reed ik Rotterdam uit en zag ik deze mooie wolkenpartij.

Wolkjes boven Rotterdam (Foto: DJMO)
Wolkjes boven Rotterdam (Foto: DJMO)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1584 Willem van Oranje werd in Delft neergeschoten door Balthasar Gerards.
1908 Heike Kamerlingh Onnes maakte voor het eerst helium vloeibaar.
1962 Lancering van de eerste communicatiesatelliet Telstar.
1985 Na veel weerstand tegen de nieuwe smaak van cola herintroduceerde Coca-Cola de oude formule onder de naam Coca-Cola Classic.
2003 Astronomen vonden in een bolvormige sterrenhoop een planeet, ruim 2 keer zo zwaar als Jupiter, van 13 miljard jaar oud, veel ouder dan alle tot dan toe gevonden planeten.


Coca Cola Classic

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.