Stem wie er op de FIFA 17-cover komt te staan

Electronic Arts weet het allemaal zelf niet meer en laat weten dat fans mogen bepalen wie de ster op de cover van FIFA 17 wordt. De vier eerder aangekondigde ambassadeurs: James Rodriguez van Real Madrid C.F., Anthony Martial van Manchester United, Eden Hazard van Chelsea FC en Marco Reus van Borussia Dortmund zullen het tegen elkaar opnemen.

De verkiezing vindt plaats op de officiële FIFA Cover Vote-website, vanaf vandaag tot 20 juli 08:59. Fans kunnen één keer per dag op hun favoriete speler stemmen en kunnen extra stemmen verdienen door de automatisch delen-functie te gebruiken met de hashtag #FIFA17CoverReward. Fans kunnen ook hun steun betuigen door de hashtag van de sporter te tweeten (#FIFA17Hazard, #FIFA17James, #FIFA17Martial of #FIFA17Reus). De winnaar zal eind juli bekendgemaakt worden.

"James, Martial, Hazard en Reus staan voor spannend aanvallend voetbal en belichamen het vernieuwende spel dat de fans kunnen verwachten in FIFA 17", aldus Nick Channon, senior producer voor EA SPORTS FIFA. "We kijken ernaar uit om te zien hoe fans zullen opkomen voor hun favoriete speler en we kunnen niet wachten om te zien wie verkozen wordt als coverster voor de franchise - de voetballer die FIFA 17 wereldwijd zal vertegenwoordigen."

FIFA 17 is vanaf 29 september voor pc, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3 te koop