FOK! Wat een weer: nog steeds druilerig

W00t W00t! Luuntje had de eer om als eerste de FOK! Weer-app te gebruiken om foto's in te sturen! De eerste twee vind je zoals gewoonlijk hieronder! 

Het weer van vandaag brengt meer van hetzelfde: af en toe regen met veel bewolking. De temperatuur blijft steken bij 19 graden, en dat is net warm genoeg om het stikbenauwd te krijgen in een regenjas. De wind is meest matig van kracht en komt uit het zuidwesten. Aan de kust en boven het IJsselmeer kan het iets krachtiger waaien. 

Zon op 05:24
Zon onder 22:02
Zonkracht

6 / 3

Van luuntje kreeg ik via de de fwapp onderstaande foto's ingestuurd. Ze zijn weer prachtig Luuntje! 

Foto's uit Heerlen  (Foto: Luuntje )
Foto's uit Heerlen (Foto: Luuntje )

Foto's uit Heerlen  (Foto: Luuntje )
Foto's uit Heerlen (Foto: Luuntje )

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1858 De evolutietheorie van Charles Darwin en Alfred Russel Wallace werdt gepubliceerd door de Linnaean Society van Londen.
1963 De postcode werdt geïntroduceerd voor post in de VS.
1990 De economische en monetaire unie tussen de Bondsrepubliek Duitsland en de Duitse Democratische Republiek gaat van start. De laatste grenscontroles werden door de DDR opgeheven en de Oost-Duitse Mark werdt in de DDR vervangen door de Duitse mark.
1997 Het Verenigd Koninkrijk gaf Hongkong terug aan China.
2000 Ingebruikname van de Sontbrug, vaste verbinding tussen Denemarken en Zweden.
2012 In Kazachstan landde André Kuipers na een verblijf van 159 dagen in het Internationaal ruimtestation ISS.

De landing van André Kuipers

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.