FOK! Wat een weer: regen en kans op zon

In het noorden en oosten van het land is er in de ochtend nog kans op een bui. In de middag komt de zon tevoorschijn en zijn er droge periodes. Later op de avond neemt de kans op regen vanuit het westen opnieuw toe. 

De temperaturen liggen gemiddeld rond de 19 graden bij een matige tot krachtige zuidwestenwind. Deze draait in de avond naar het zuiden. Gaan jullie ook weer wat foto's insturen? M'n voorraad begint op te raken  

Zon op 05:22
Zon onder 22:03
Zonkracht

6 / 3

Paardjes in het Pfälzerwald (Foto: Rewimo)
Paardjes in het Pfälzerwald (Foto: Rewimo)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1613 Het Globe Theatre in Londen brandde tot de grond toe af, waarschijnlijk door een kanonschot tijdens een opvoering van 'Henry VIII', dat het rieten dak deed vlamvatten.
1920 Bij Den Oever werd de eerste bak zand in zee gestort voor de Amsteldiepdijk naar Wieringen. Dit kon gezien worden als voorbereiding voor de Afsluitdijk.
1940 Anjerdag, Nederlanders gaven in groten getale uiting aan hun onvrede over de Duitse bezetting.
1971 Drie Russische kosmonauten kwamen om bij terugkeer van hun Sojoez 11 uit de ruimte.
2007 De iPhone verscheen voor het eerst op de markt, in de Verenigde Staten.


de Iphone

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.