Concept-art toont Justice League-opstelling

Nu een groepje internationale journalisten onlangs bij Zack Snyder en de zijnen op de set van Justice League zijn geweest, laat Warner Bros. ook langzaam steeds een beetje meer los over de superheldenfilm, mogelijk om een verschijning tijdens Comic-Con International, over drie weken, te hypen.

Het nieuwste wapenfeit is een stukje concept art die de opstelling van het team toont. Het interessante hieraan is dat we iets beter kunnen zien wat er nu eigenlijk te verwachten is van bijvoorbeeld Cyborg en de Flash. Van Batman, Wonder Woman en Superman hebben filmkijkers immers al aardig wat kunnen zien, en ook Jason Momoa's Aquaman is al uitgebreid aan de wereld getoond. Van Ezra Miller als Barry Allen/The Flash en Ray Parker als Victor Stone/Cyborg zijn echter nog geen foto's getoond, en hun cameo's in Batman v Superman: Dawn of Justice lieten niet hun volledige outfit zien.

Justice League: concept art lineup

Van de Flash valt op dat zijn outfit enigszins afwijkt van wat bijvoorbeeld Grant Gustin draagt wanneer hij de rol speel in de tv-versie van de held. Het lijkt een meer aerodynamisch, naar het lichaam gevormd pak te zijn met meer elementen om het rood te doorbreken. Bij Cyborg valt op dat er relatief veel van Parkers gezicht te zien is, wat in de comics een stuk minder is.

Justice League verschijnt voorlopig nog niet: de opnames begonnen in maart en de film, die in november volgend jaar te zien is, wordt vooraf gegaan door Suicide Squad en Wonder Woman.