FOK! Tourpoule: Laatste kans om mee te doen!

De Tour de France gaat bijna van start en dus is het ook op FOK! de hoogste tijd om de fietsbroekjes aan te trekken, de laatste voorbereidingen te nemen - nog even snel een spuitje EPO zetten valt daar natuurlijk niet onder - en fris en fruitig aan de start te verschijnen. Tijd voor een manager!

We gaan vanaf nu samenwerken met het welbekende Scorito, wat sinds een aantal jaar de voornaamste Nederlandse site voor sportmanagerspellen is. Je stelt er een team van twintig renners samen en probeert met die renners gedurende de Tour de France zo veel mogelijk punten te scoren en de eeuwige roem te winnen.

Kort gezegd selecteer je op basis van je budget een twintigtal renners, waarvan je er per etappe negen op moet stellen. Natuurlijk zijn de Chris Froome's en Marcel Kittel's van deze wereld nogal duur, dus het is zaak om te zorgen voor een gebalanceerd team: klimmers, sprinters, tijdrijders en aanvallers. 

Na elke etappe krijg je punten voor je renners, vooral op basis van de uitslag in de etappe. Werd jouw renner vandaag roemloos 153e, maar draagt hij wel een trui? Mooi, dan krijg je toch nog wat punten voor hem! Natuurlijk zijn dat niet alle regels, dus wie zich daar meer in wilt verdiepen kan hier kijken voor een meer gedetailleerde uitleg. De precieze puntentelling is hier te vinden. 

Je kunt je vanaf vandaag aanmelden om mee te doen aan de FOK! Tour de France-poule en wel via deze link. Op het FOK!forum kun je er uiteraard ook een partijtje in de rondte lullen, en wel in dit topic. Veel speelplezier en moge de beste winnen :)

Update 30 juni

We hebben nog zo'n twee dagen tot het Grand Départ op de iconische Mont Saint-Michel, wat betekent dat je nog twee dagen de tijd hebt om je aan te melden voor onze tourpoule. We zitten op het moment op bijna 130 deelnemers: je kunt dus bijna 130 deelnemers te slim af zijn als je nog meedoet  

Update 1 juli

Het gaat hard, we zitten al op bijna 160 deelnemers! Je hebt nog de hele vrijdag en de zaterdagochtend om je in te schrijven, halen we de 200?

Update 2 juli

We zitten imddels al ruim over de 200 deelnemers, hoor jij daar straks ook nog bij? Je hebt nog tot zaterdagmiddag 12.30 uur om je via deze link in te schrijven!

FOK! Tourpoule: versla jij bijna 150 medeFOK!kers? (Pro Shots / George Deswijzen)
FOK! Tourpoule: versla jij bijna 150 medeFOK!kers? (Pro Shots / George Deswijzen)