Kendall boos om bitch-opmerking Seymour

Kendall Jenner kan het niet waarderen dat oud-model Stephanie Seymour haar en Gigi Hadid de 'bitches van het moment' heeft genoemd. "Als je een pestkop wilt zijn, dan kom ik voor mezelf op", zo schreef ze volgens E! News op haar app.

Seymour zei in een interview met Vanity Fair dat supermodellen niet meer bestaan en dat Kendall en Gigi wel mooie meiden zijn, maar een andere titel zouden moeten krijgen. Kendall liet weten "teleurgesteld" te zijn. "Niemand probeert Stephanie Seymours roem af te pakken, of haar te zijn. Ik keek juist tegen haar op."

Volgens Kendall is er geen keiharde definitie van supermodel. "Als mensen Gigi en mij nu supermodellen willen noemen, dan doet dat niets af aan de supermodellen uit het verleden. Ik heb uiteraard heel veel respect voor die vrouwen, maar wij zijn de modellen van dit moment. Belangrijk? Misschien. Hard werkend? Absoluut."

Elegant
Kendall vindt Seymours gedrag niet erg elegant. "Wanneer ik ouder ben, zal ik hartstikke aardig zijn voor iedereen die hetzelfde probeert te doen als ik. Er zijn andere supermodellen die mij advies geven en mijn zelfvertrouwen opbouwen, door mij nadat foto's verschijnen briefjes met complimenten te sturen. Dat is meer elegant gedrag."

Gigi liet via Twitter haar steun blijken voor Kendalls reactie. Ze plaatste als reactie een hartje.

Kendall boos om bitch-opmerking Seymour
Kendall boos om bitch-opmerking Seymour (Foto: BuzzE)