Hans zou kruipen voor comeback Prijzenslag

Hans Kazàn wil graag weer als quizmaster aan de slag. Nu Rad van fortuin terugkeert op televisie, ziet Hans kansen voor 'zijn' Prijzenslag.

"Ik zou het heel erg graag weer doen", zei Hans dinsdag in Goeiemorgen Lex op 100% NL. "Al zouden we er alleen een paar opnemen en het niet eens worden uitgezonden, zo erg mis ik het. Ik zou desnoods kruipend vanuit Spanje naar Nederland komen om het programma weer te doen."

Prijzenslag, dat Hans in de jaren negentig presenteerde, keerde tweemaal terug op de buis. "Ik ben er nooit voor gebeld helaas. Het is in het verleden al twee keer terug gebracht op tv met Eddy Zoëy en Carlo Boszhard en dat was natuurlijk goed bedoeld, maar niet zo goed gedaan. Waarom er altijd meteen een jongere presentator word gebeld, is mij een raadsel."

De goochelaar snapt dan ook niet dat Hans van der Togt niet terugkeert in Rad van fortuin, dat vanaf dit najaar te zien is bij SBS6. "Hij is nog hartstikke scherp en goed, en ik denk dat de kijkers dat ook fantastisch zouden vinden."

Hans zou kruipen voor comeback Prijzenslag
Hans zou kruipen voor comeback Prijzenslag (Foto: BuzzE)