Alf-acteur in coma na beroerte

De acteur die alien Alf speelde in de populaire serie met die naam, ligt in coma. De prognose voor de 76-jarige Michu Meszaros zou niet positief zijn.

TMZ meldt dat de manager van de 84 centimeter lange acteur hem vorige week buiten bewustzijn aantrof in zijn badkamer. Hij zou al sinds hij acht jaar geleden door een beroerte werd getroffen medische problemen hebben gehad. De acteur heeft zijn manager altijd geïnstrueerd hem niet van de beademing af te halen, mocht hij in een situatie als deze terechtkomen.

De jaren 80-serie Alf draaide om een gezin dat een buitenaards wezen verborgen hield om hem uit een laboratorium te houden. Deze Alf, een afkorting van Alien Life Form, werd meestal vertolkt door een pop. Meszaros kroop in zijn huid als Alf in zijn geheel in beeld was.

De van oorsprong Hongaarse acteur startte zijn carrière in het circus. Na Alf had hij in de jaren 80 nog wat kleinere tv-rollen. Ook was hij in die tijd samen met Michael Jackson te zien in een aantal commercials voor Pepsi.

Alf-acteur in coma na beroerte
Alf-acteur in coma na beroerte (Foto: BuzzE)