Naakte vrouwen in strijd tegen IS

Anonymous heeft een briljante en doeltreffende manier gevonden om te strijden tegen IS. De hackers zetten namelijk blote wijven in.

De moslimextremisten verspreiden hun haatboodschappen massaal via social media. Duizenden volgers verlekkeren zich aan brute onthoofdingen, verkrachtingen en het in brand steken van 'ongelovigen'. InshAllah!

Anonymous heeft nu besloten de luis in de pels te zijn van deze jihadisten. Ze hebben namelijk duizenden nepprofielen aangemaakt met blote vrouwen. Deze nepaccounts volgen dan weer IS-twitterkanalen als Umm SayfuLlah, Abou BalqîsAbu-Suhayl en nog veel meer gezellige theekransjes.

Omdat deze nepprofielen naakte dames als profiel- en omslagfoto hebben, worden de moslimfundamentalisten automatisch geconfronteerd met vrouwelijk naakt. En omdat deze honderden fake accounts zelf geen berichten plaatsen, kunnen ze niet worden gemarkeerd als spam. Er is dus niets dat IS hier tegen kan doen.

Een van de twitteraccounts is een Franstalige. Hierop werd enige tijd geleden een onthoofdingsvideo met enthousiasme ontvangen. Dankzij het hackerscollectief ging dit account in korte tijd van vijftig naar ruim 800 volgers.

Overigens is dit niet de eerste actie van Anonymous tegen IS. Eerder maakten ze al reclame voor Viagra via de officiële website van de terreurorganisatie.

Hieronder enkele screendumps van de twitteraccounts. Ter leering ende vermaeck.

Twittervrouwen
Twittervrouwen
Twittervrouwen