Goldberg doet mee in WWE 2K17

2K kondigt vandaag dat WCW- en WWE-ster Bill Goldberg zijn debuut zal maken in WWE 2K17. Goldberg zal in het spel verschijnen in de vorm van twee speelbare personages en twee speelbare arenas, tenminste, als je preordert. De twee arena's zullen WCW Monday Nitro en Halloween Havoc zijn.

"Na 12 jaar afwezigheid uit de industrie ben ik ongelooflijk vereerd om te werken met WWE en 2K, terwijl ik in de voetsporen treed van grootheden als Ultimate Warrior, Sting en Arnold Schwarzenegger", zei Goldberg. "Mijn zoon is hier voor een groot deel verantwoordelijk voor en ik kan niet wachten om hem te laten zien dat zijn vader ass kickt in de WWE ring door de magie van video games. Ik ontmoette helden zoals The Rock, Triple H, Brock Lesnar en Ric Flair tijdens mijn WWE carrière WWE, en nu door WWE 2K17, zal ik het opnemen tegen de grootste en krachtigste Superstars van vandaag en laat ik ze voor altijd zien dat ik 'Da Man" ben!"

Tijdens zijn WCW en WWE carrière had Goldberg een aantal opmerkelijke kampioenschappen, waaronder de WCW World Heavyweight Championship, WWE Championship, WCW Verenigde Staten Zwaargewicht Kampioenschap en samen met WWE Hall of Famer Bret Hart de WCW World Tag Team Championship. Als gevolg van zijn in-ring successen en de groeiende populariteit begon in 1998 de WCW zijn opeenvolgende overwinningen op televisie te tellen met als gevolg dat zijn populaire slogan, "Who's Next? Bekend werd onder fans en voor een deel zijn carrière definieerde.

WWE 2K17 wordt gemaakt door Yuke's en Visual Concepts. Het spel staat momenteel in de planning voor een wereldwijde release op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360 in oktober 2016.