Ozzy en Sharon Osbourne naar relatietherapeut

Ozzy Osbourne probeert zijn huwelijk met Sharon te redden. De 67-jarige rocker doet volgens ingewijden de grootste moeite om de scherven te lijmen na zijn vermeende slippertje met haarstyliste Michelle Pugh. Ozzy en Sharon hebben daarom onlangs mediationsessie onder leiding van een relatietherapeut bezocht, vertelt een bron van Us Weekly. "Hij wil zijn gezin terug", zegt de kenner.

Sinds eerder deze maand bekend werd dat Ozzy en Sharon Osbourne na 34 jaar huwelijk uit elkaar gaan, zou Ozzy bezig zijn met een charme-offensief naar Sharon (63), in de hoop om haar vertrouwen te herwinnen. ''De Osbournes hebben goede en slechte tijden meegemaakt en hebben alles samen doorstaan. Ze maken nu een vreselijke tijd door."

Veel tijd om het goed te maken heeft de frontman van Black Sabbath niet, omdat de metalband in de zomer aan een wereldtournee begint.

Sharon Osbourne sprak eerder over de breuk in haar eigen talkshow The Talk. "Ik geloof dat ik nu sterker ben dan ooit, met alles wat er gaande is in mijn leven", zei de 63-jarige Sharon. "Ik kan het voelen." Ze zei veel kracht te putten uit de steunbetuigingen van vrienden, familie en fans.

Ozzy en Sharon Osbourne naar relatietherapeut
Ozzy en Sharon Osbourne naar relatietherapeut (Foto: BuzzE)