Je speelkameraadjes in The Technomancer

Net als bij Mars: War Logs, het onofficiële eerste deel van de action-RPG The Technomancer, heb je kameraden in de game. Ze hebben allemaal hun eigen achtergrondverhaal en redenen om met je mee te reizen. Opmerkelijk is dat zij je ook om verschillende redenen in de steek kunnen laten.

Elk teamlid heeft uiteraard zijn of haar eigen vechtstijl, maar je kameraden geven je ook op hun eigen manier extra vaardigheden als ze bij je zijn. Het hangt dus van het level en je speelstijl af wie je op dat moment verkiest om mee te nemen. Ze dienen ook weleens verzoeken in, die leiden tot quests en meer ontwikkeling van hun achtergrondverhaal.

Iedereen in jouw team kan al jouw pantser en wapens gebruiken. Dit is een belangrijk punt, want als je de spullen van jouw teamleden niet vaak genoeg verbetert, dan kunnen ze niet meer met je verder. Je maatjes hebben ook allemaal hun eigen morele kompas, waar je rekening mee kunt houden. Ze gaan weg als je te ver gaat in hun opinie.

Er wordt in het filmpje niet gesproken over romantische relaties, maar omdat dit een mogelijkheid was in Mars: War Logs ga ik ervan uit dat je in The Technomancer ook de bloemetjes buiten kunt zetten. De bijgevoegde screenshots lijken erop te duiden dat je meerdere kameraden kunt meenemen, maar het kan ook vallen onder kunstzinnige artistieke interpretatie.

The Technomancer komt 21 juni uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

The Technomancer screenshot - 2

The Technomancer screenshot - 3

The Technomancer screenshot - 4

The Technomancer screenshot - 1