Prison Break-vervolg te zien vanaf volgend jaar

Na vier seizoenen, een tv-film en meer gevangenisuitbraken dan gezond is voor dezelfde groep personages hield Prison Break in 2009 op met het vastzetten-en-weer-uitbreken van Michael Scofield en Lincoln Burrows. De serie geniet echter nog altijd een populariteit, reden genoeg, blijkbaar, voor FOX om toch nog eens een uitbraak op touw te zetten.

De terugkeer van Prison Break krijgt de vorm van een miniserie van negen afleveringen, die in de loop van het komende tv-seizoen, vermoedelijk ergens in de lente en dus pas over een jaar, te zien zal zijn. Wentworth Miller en Dominic Purcell, momenteel nog samen te zien in series als The Flash en Legends of Tomorrow, zullen opnieuw de rollen van Scofield en Burrows spelen. Na het afgesloten karakter van de oorspronkelijke serie zal de miniserie, naar zeggen van de producers, een "logische en geloofwaardige verklaring geven" voor het feit dat de personages nog in leven zijn.

Ook Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar en Paul Adelstein keren terug. De opnames zijn vorige maand begonnen in Vancouver en Marokko.