FOK! Wat een weer: 13 graden en noordwestenwind

Vandaag is het wisselend bewolkt; de noordoostelijke helft van het land maakt kans op buien, de zuidwestelijke helft heeft de meeste kans op zon en blijft grotendeels droog. Met de wind uit het noordwesten en een maximumtemperatuur van 13 graden wordt het een frisse dag vandaag. 

Zon op 05:45
Zon onder 21:28
Zonkracht

5 / 2

Ik was gisteren richting Landgoed Hoenderdaell, in Anna Paulowna en maakte daar deze foto. De molen die je ziet staat nog steeds te koop!

Wolken boven Anna Paulowna (Foto: DJMO)
Wolken boven Anna Paulowna (Foto: DJMO)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1905 In een paar uur tijd weet een brand in Vriezenveen 228 huizen, 2 kerken en het gemeentehuis te verwoesten. Ruim 1600 mensen raakten dakloos door de brand. 
1920 De Franse vrijheidsstrijdster Jeanne d'Arc werd heilig verklaard door Paus Benedictus XV. 
1929 De Oscars werd voor het eerst uitgereikt. 
1940 De Duitse beztter voerde de Midden-Europese én zomertijd in in Nederland, in plaats van de Amsterdamse tijd. De klok ging 1 uur en 40 minuten vooruit. 
1944 In het concentratiekamp Auschwitz-Birkenau kwamen Roma en Sinti in opstand uit angst voor massamoord door vergassing. 


Jeanne d'Arc - De heilige strijdster