Witcher's Gwent bestellen verloopt stroef

Gisteren maakten we reeds bekend dat iedereen die een Expansion Pack had ge-preordered voorrang kreeg op het kopen van fysieke Gwent-sets. Nu blijkt dat de verkeerde verkoopcodes worden gegenereerd en de bestelling kan dus niet worden geplaatst.

Het is niet duidelijk waar de fout ligt: bij CD Projekt RED of bij J!nx, het bedrijf dat de distributie van de Witcher-merchandise doet. De prijzen zijn nu wel bekend. Een Gwent-deck kost €9,99 exclusief verzendkosten.

Update 12:35
Er zijn op dit moment nieuwe codes verstuurd, maar de website van J!nx doet het nu weer niet. Inloggen via Facebook gaat niet en bestelling verwerken geeft foutmeldingen. We wachten af.

Update 13:51
Er zijn nog steeds problemen met het inschrijven bij J!nx. Bestellen kan door het pakket af te rekenen als gast. De verzendkosten zijn behoorlijk pittig, dus het loont de moeite om meteen beide pakketten te nemen. Alles wordt namelijk verstuurd van uit San Diego in de Verenigde Staten. De goedkoopste optie is Economy en die kost €8,38. Via UPS kost het €46,87 of €56,82. J!nx laat weten dat er ook nog extra kosten bij kunnen komen van de douane in Nederland. J!nx rekent de BTW niet zelf af. Dat kun je ook zien in het overzicht, waareen deck €9,16 kost in plaats van €9,99.

Witcher 3- Gwent verzendkosten